Een kleine toelichting op onze weblog

Hallo lezer,

wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze weblog. We hebben geprobeerd onze geweldige vakantie naar Florida te vertalen naar een weblog.

Wat ons nou leuk lijkt is als je een berichtje voor ons achterlaat, waarom je nou onze weblog hebt gelezen en of het ook bij jou gaat kriebelen, een vakantie te boeken naar de aparte wereld die Florida heet. Ben je er nog nooit geweest, dan zou ik zeker een keer overwegen. Het is de moeite waard en ben je vrijwel zeker net als wij na 1 keer "verslaafd" aan Florida.

Heel veel leesplezier, en kijk uit he?? Voor je het weet ben je verslaafd!!??

zaterdag 26 april 2008

En toen waren ze weer thuis!!!



Vanochtend op tijd opgestaan, want ja er werd geadviseerd om op tijd op Schiphol te zijn. Het zou erg druk zijn.


Onze vlucht stond gepland om 12.30 dus minimaal 3 uur van te voren aanwezig zijn. We vertrokken om kwart voor 8 en waren om 8.10 op Schiphol, daar werden we welkom geheten door superlange rijen van alle mensen die ook vandaag zouden gaan vliegen.

We kijken op het vertrekschema (hadden we thuis nog niet gedaan) en zien dat onze vlucht pas om 15.15 zal vertrekken. Joepie dat begint lekker, dan missen we zeker onze aansluitende vlucht naar Orlando. Daar zit 2 uur tijd tussen, nou ja het is vakantie, dus we zien wel.

Al wachtende in de rij staan we te praten met mensen achter ons, zij zouden ook eerst op onze vlucht zitten, maar waren overgeboekt naar de vlucht van Chigago een aantal maanden geleden. Toen baalden ze, maar dat werd nu al minder, want hun vlucht had geen vertraging.

Zij vertelde ons dat haar broer met zijn gezin ook met onze vlucht zou gaan, en hij had vanochtend al naar United gebeld en hun werd geadviseerd bij de balie van United te informeren naar overboeken naar een andere vlucht.

Wij vroegen dit aan een medewerkster van United die bij de rijen stond wat wij konden doen. Zij vertelde dat de vertraging kwam door weersomstandigheden en dat niet zeker was dat de aansluitende vlucht zou wachten op ons. Dat wordt bepaald in Amerika. Dit zou betekenen dat 80 mensen (want om zoveel gaat het) worden verdeeld op de volgende vluchten. De eerstvolgende vlucht zat ook al helemaal vol, wist zij te melden. Vervolgens komt er een andere dame van United bij staan en wij praten nog even met haar en komt zij ineens met een voorstel. Ja zegt ze we kunnen jullie ook het volgende aanbod doen:

Jullie vliegen in plaats van vandaag, morgen maar dan BusinessClass en krijgen een voucher van $ 500.
Patrick en ik kijken elkaar aan en zeiden, dat is prima. Dit aanbod nemen wij aan.

Dus wij werden verwezen naar de balie van United en daar heeft de dame alles geregeld. Wij kregen $ 500 per persoon!, wij dachten totaal. Dus dat was nog een extra meevaller van $ 2000.

We waren toch al van plan om naar California te gaan, wordt nu wel heel aantrekkelijk!!

Maar goed, wij gelijk opa van Steijn gebeld, dat hij ons weer kan komen ophalen en om 10 uur zaten we bij opa en oma aan de koffie.

Morgen gaan we het dus weer proberen!?!?

Ik heb ook gelijk Cor van USAFunVacations gebeld met de mededeling dat we een dag later vertrekken en of hij dit wilde regelen met de auto en onze villa. Dit wordt ook geregeld.

De koffers staan dus nu weer in de gang.

Het huis is schoon, we hebben geen eten in huis. Ik heb nu al een dag vakantie in mijn eigen huis. Kids zijn gelijk gaan spelen met vriendjes en vriendinnetjes en manlief is gelijk toch nog even gaan werken.

De tulpen staan volop te bloeien dus kon hij mooi nog even nalopen. Ieder nadeel hep zijn voordeel (zoals een bekend voetballer altijd zegt).

Vanavond maar uiteten. Ik lees net op het FloridaForum dat er nog een gezin hetzelfde aanbod heeft genomen als wij. Zitten we niet alleen in businessclass!

Morgen hopelijk een verslag uit Orlando!!

Geen opmerkingen: