Een kleine toelichting op onze weblog

Hallo lezer,

wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze weblog. We hebben geprobeerd onze geweldige vakantie naar Florida te vertalen naar een weblog.

Wat ons nou leuk lijkt is als je een berichtje voor ons achterlaat, waarom je nou onze weblog hebt gelezen en of het ook bij jou gaat kriebelen, een vakantie te boeken naar de aparte wereld die Florida heet. Ben je er nog nooit geweest, dan zou ik zeker een keer overwegen. Het is de moeite waard en ben je vrijwel zeker net als wij na 1 keer "verslaafd" aan Florida.

Heel veel leesplezier, en kijk uit he?? Voor je het weet ben je verslaafd!!??

zondag 13 april 2008

Ready for take off?!?!?!

Vandaag nog maar 13 nachtjes slapen en we gaan op vakantie!!! Het gaat ontzettend hard. De komende 2 weken zullen in het teken staan van spullen (niet teveel natuurlijk !!) kopen en de koffers pakken.

Heel veel kleding zullen we niet meenemen want we gaan natuurlijk uitgebreid shoppen in de grote outlets in Orlando!!

Ook staat er deze 2 weken nog veel op het programma, dus we hoeven ons ook niet te vervelen!!

Daan heeft gisteren opnieuw gewonnen met zijn team D2 van VVSB. Dit betekent dat zij volgende week kampioen kunnen worden. Komende zaterdag mogen ze dus ook op het hoofdveld spelen en als ik goed ben ingelicht komt er een superscheidsrechter de wedstrijd leiden. Dus dat kan niet meer stuk, zou je zo denken!!

Daarna gaat hij op maandag op schoolkamp, dus Daan heeft echt veel dingen om naar uit te kijken. Mariƫlle bereidt zich dus maar voor op alle koffers en tassen pakken voor alle trips!!

Volgens de weersvoorspellingen is het er al zo'n 28 graden met af en toe een wolkje. Het perfecte weer voor de Steijntjes, af en toe lekker naar het strand, beetje relaxen, parkje bezoeken.

We zijn klaar voor een grote dosis vitamine Z. Nu maar hopen dat we in Orlando in onze megavilla, ook kunnen internetten. Want de laptop gaat mee, dan wordt het thuisfront toch al op de hoogte gehouden van onze belevenissen.

We zijn al bijna ready for take off.............

Geen opmerkingen: