wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze weblog. We hebben geprobeerd onze geweldige vakantie naar Florida te vertalen naar een weblog.

Wat ons nou leuk lijkt is als je een berichtje voor ons achterlaat, waarom je nou onze weblog hebt gelezen en of het ook bij jou gaat kriebelen, een vakantie te boeken naar de aparte wereld die Florida heet. Ben je er nog nooit geweest, dan zou ik zeker een keer overwegen. Het is de moeite waard en ben je vrijwel zeker net als wij na 1 keer "verslaafd" aan Florida.

Heel veel leesplezier, en kijk uit he?? Voor je het weet ben je verslaafd!!??

zaterdag 19 april 2008

VVSB D2 kampioen!!

Een week voordat we naar Florida vertrekken is Daan met zijn team VVSB D2 kampioen geworden.

De mannen werden vandaag verwacht op het hoofdveld waar de wedstrijd geleid werd door de enige echte Voorzitter als scheidsrechter.

Tijdens het warmspelen werden ze al begeleid door muziek en om half 9 's ochtends begon dan die belangrijke wedstrijd tegen Noordwijk. Zij waren niet van plan om het de mannen gemakkelijk te maken.

Na een onwennige start met allemaal bibberende benen, nam Noordwijk als snel het voortouw door het eerste doelpunt te maken. Dit zorgde ervoor dat onze mannen ineens doorhadden dat ze toch nog wel even moesten voetballen.

Al snel werd het 1-1 en tijdens de eerste helft werd het ook nog 2-1. Zo gingen we de rust in. Dit was wel even nodig want alle supporters die waren gekomen om de mannen van VVSB naar het kampioenschap te leiden, hadden behoorlijk wat zenuwen die eerste minuten.

Na 90 minuten floot de scheidsrechter eindelijk af (dit was wel nodig met al die zenuwen door de keel) en konden de mannen gaan feestvieren.

Daan kan nu weer door naar het volgende hoogtepunt, nl. het schoolkamp van groep 8.

Maandag vertrekken ze naar Lunteren, dus morgen gaan we de tas pakken.

Voor de rest van de familie duurt het nog maar 7 nachtjes slapen, voordat wij met onze koffers op Schiphol zullen lopen.

De koffers zijn nog niet gepakt, maar dat zal maandag of dinsdag gebeuren.