Een kleine toelichting op onze weblog

Hallo lezer,

wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze weblog. We hebben geprobeerd onze geweldige vakantie naar Florida te vertalen naar een weblog.

Wat ons nou leuk lijkt is als je een berichtje voor ons achterlaat, waarom je nou onze weblog hebt gelezen en of het ook bij jou gaat kriebelen, een vakantie te boeken naar de aparte wereld die Florida heet. Ben je er nog nooit geweest, dan zou ik zeker een keer overwegen. Het is de moeite waard en ben je vrijwel zeker net als wij na 1 keer "verslaafd" aan Florida.

Heel veel leesplezier, en kijk uit he?? Voor je het weet ben je verslaafd!!??

zondag 4 mei 2008

Shoppen / 2 mei 08

Vrijdag 2 mei 2008

Na een drukke dag in SeaWorld besloten we om het iets rustiger aan te doen vandaag. Geen park bezoeken. Nee we gaan even shoppen en dan lekker aan ons zwembad te liggen. We hadden niet genoeg meer in huis om te ontbijten, alleen de kids wilden graag thuis een broodje eten.

Lekker naar Denny’s waar ze heerlijke omeletten hebben, gevuld met allerlei groenten, gesouffleerd met worstjes, bacon, brood en 2 pancakes met sirop. Kortom als je dit iedere dag eet, dan beland je binnen no time in zo’n karretje waar de hele dikke Amerikanen zich in voortbewegen.

Na het ontbijt gingen we “even” shoppen in de Prime Outlet. We kwamen er rond kwart over 10 aan en verlieten de Outlet uiteindelijk pas om half 4. Volbeladen liepen we terug naar de auto. Het is dat we helaas allemaal maar 2 handen hebben, want anders hadden we nog meer meegenomen.
Je lacht je hier een slag in de rondte. Voor de prijs van een hemaatje koop je hier Polo Ralph Lauren of een Tommy Hilfiger. Patrick was in het begin wat sceptisch maar toen hij eenmaal in de winkel was, was hij niet meer te houden.

Vandaag was de score een hoop shirts, truien, zwembroeken, slippers, sneakers. Gelukkig zijn hier de koffers ook zeer goedkoop. Als we nog een keer gaan shoppen, past het zeker niet meer in koffer ondanks dat we nog ruimte genoeg hadden.

Een voorbeeld, een t-shirt van Polo Ralph Lauren kost in Nederland € 65. Hier kost het $ 50. Dat met deze dollarkoersen!! Je wordt er vreselijk hebberig van, je ziet dus ook heel veel Nederlanders in deze winkels met tassen vol met spullen.
Ze hebben het zelfs slim aangepakt, als je binnenkomt dan krijg je een grote tas waar je alle spullen in kan doen die je wilt kopen. Je loopt dus niet met je armen vol, maar gooit het allemaal in de big shopper.

Het gezochte horloge is gelukkig ook gevonden en nee het is niet de handgemaakte, echt gouden, met porseleinen inleg geworden. Wel een andere hele mooie.

Nog even langs de Publix om wat brood en andere spullen om de koelkast even bij te vullen.

’s Avonds lekker loungen bij de TV (een philips, dus toch een beetje vertrouwd).

Morgen is het de bedoeling dat we Animal Kingdom onveilig gaan maken en hebben we nog wat tijd over dan gaan we even langs bij Blizzard Beach. Dit is een glijbanenpark helemaal ingericht in wintersfeer.

Geen opmerkingen: