Een kleine toelichting op onze weblog

Hallo lezer,

wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze weblog. We hebben geprobeerd onze geweldige vakantie naar Florida te vertalen naar een weblog.

Wat ons nou leuk lijkt is als je een berichtje voor ons achterlaat, waarom je nou onze weblog hebt gelezen en of het ook bij jou gaat kriebelen, een vakantie te boeken naar de aparte wereld die Florida heet. Ben je er nog nooit geweest, dan zou ik zeker een keer overwegen. Het is de moeite waard en ben je vrijwel zeker net als wij na 1 keer "verslaafd" aan Florida.

Heel veel leesplezier, en kijk uit he?? Voor je het weet ben je verslaafd!!??

vrijdag 9 mei 2008

Shoppen / vrijdag 9 mei 08

Vrijdag 9 mei 2008


Onze laatste dag in Florida!! Dit wordt een rustige dag, met nog wat shoppen in de PremiumOutlet. We kunnen het niet laten, zelfs de kids zijn enthousiast.
We zeiden al, wij gaan nog even shoppen vrijdag dan kunnen jullie lekker in de villa blijven en een duik nemen in het zwembad.
Nee hoor, zij willen ook mee. Misschien zien we nog iets leuks wat we willen kopen. Het is hier zo goedkoop?!?!!? Je zou bijna ieder jaar hier naar toe gaan om je zomeroutfit te scoren. Iedereen is enthousiast, zelfs Daan. Die wil thuis nooit mee om kleren te kopen, vind alles goed wat ik mee neem. Nu staat hij zelf in de winkel met kleding, kijk dit is mooi en echt niet duur he??

Verder gaan we lekker aan het zwembad liggen en de wasmachine hier een beetje laten draaien, zodat we het meeste alweer schoon meenemen. Scheelt weer thuis!! Ik heb hier tussendoor ook al wat wassen gedaan.

De laatste aankopen zijn binnen. Weer bij Polo Ralph Lauren geslaagd voor Patrick. Die heeft volgens ons nu voor de komende 5 jaar genoeg kleding. Ook nog een nieuwe zonnebril voor Patrick. Gelukkig zijn Mariƫlle, Daan en Tessa ook nog een beetje aanbod gekomen. Maar het scheelde niet veel hoor!!!

’s Middag lekker aan het zwembad gelounched terwijl MariĆ«lle de koffers probeert in te pakken. Nu maar hopen dat alles erin past. Gelukkig hadden we op de heenreis genoeg ruimte, maar het zal net aan zijn.

Vanavond stond eigenlijk op het programma om bij Hollywood Studios nog een het vuurwerkshow “Fantasmic” te bekijken, maar we zien er toch maar vanaf. Daan is niet helemaal lekker, heeft vanmiddag nog even geslapen. Misschien iets te lang in de zon gespeeld gisteren. Hij heeft het harstikke druk gehad met zijn zandkasteel bouwen.

Dus besluiten we nu om alleen nog te gaan uiteten. Tja de big fridge is langzamerhand aardig aan het leegraken, de frisdrank raakt op. En alleen op een pot augurken met 2 worstjes kunnen we niet leven, dus gaan we vanavond de Outback maar eens proberen.

Dit is een Australisch grillrestaurant. Als we thuis zijn zal ik het verslag uitbrengen. Dit wordt het laatste bericht hier uit Florida.
We hebben het hier prima naar ons zin gehad, vooral een eigen villa in plaats van in een hotel bivakkeren is ons goed bevallen. Het was een vakantie met een hoop ervaringen en een boel belevenissen waar we nog veel naar kunnen terugkijken.

We komen hier zeker nog een keer terug. Niet volgend jaar, maar over een paar jaar zullen we zeker nog eens in Florida onze vakantie vieren. We hebben nog geen tiende gezien en dan zijn we eigenlijk nog niet eens regio Orlando uit geweest.

Voor de thuisblijvers, bedankt voor het lezen van ons verslag. Hopelijk hebben jullie een beetje een beeld gekregen van hoe wij onze vakantie hier hebben gevierd. We zouden het leuk vinden als je hieronder nog een reactie willen geven. Gewoon klikken op “reacties” onder aan dit verslag van deze dag.

Morgen vertrekken we rond 9 uur uit onze villa aan de Nectarine Trail. We gaan eerst nog even ontbijten en dan gaan we richting vliegveld waar we onze auto afleveren en op onze vlucht UA 1475 om 1.45 pm wachten.

Onze tweede vlucht is UA 0946 die zal vertrekken om 5.17 pm en zal volgens verwachting op zondag 11 mei om 7.00 am landen op Schiphol.

Tot in Nederland!!!

Oh ja Oma Bos; ik vergeet helemaal de verse spaghetti van Appie Happie, kun je daar nog 2 pakken van meenemen??? Dank je wel en tot zondag!!

Geen opmerkingen: